ساعت فلش

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

94/5/28
12:3 ص

نقاشی با نور خورشید

فیبو ( Febo ) نام گجتی کوچک و ساده است که ایده ای جالب را در خود دارد.Febo به شما اجازه می‌دهد که بر روی چوب یا حتی چرم با استفاده از نور خورشید حکاکی کنید. اگر شما هم بازی با ذره‌بین را از دوران کودکی خود به یاد داشته باشید احتمالا این ابزار برای شما هم حس نوستالژیکی خواهد داشت. عملکرد آن هم تقریبا مشابه ذره‌بین‌های معمولی است با این تفاوت که حرکت دقیق‌تر و کنترل شده آن سبب ایجاد نقش‌های زیباتری خواهد شد.در ادامه با گجت نیوز همراه باشید تا با این گجت جالب بیشتر آشنا شویم.

Febo از یک عدسی و بدنه‌ای چوبی و دوار تشکیل شده و به گونه‌ای ساخته شده که به راحتی در دست جای گیرد. از آنجایی هم که تنها با نور خورشید کار می‌کند دیگر نیازی به جوهر? گرافیت و باتری ندارد. همچنین با فیلترهای رنگی مختلفی نیز عرضه می‌شود.برای استفاده ابتدا نیاز است طرح خود را با استفاده از مداد روی سطح مورد نظر طراحی کنید? فیلتر ایمنی را بردارید و ابزار را در زاویه نود درجه قرار دهید و اجازه دهید خورشید اثر خود را به جای گذارد.

بسته به شدت آفتاب احتمالا اثر حکاکی نیز متفاوت خواهد بود. Febo همچنین مجموعه‌ای از الگوهای پیش فرض نیز ارائه کرده که می‌توان از آنها نیز استفاده کرد.Febo بیش از اینکه یک ابزار کاربردی باشد یک وسیله سرگرمی است و احتمالا می‌توان آن را قلم نقاشی خورشیدی دانست? که برای سرگرم شدن در روزهای گرم تابستانی چندان هم بد به نظر نمی‌رسد.

این گجت جالب کمپین خود را در kickstarter راه اندازی کرده و منتظر حمایت کاربران جهت جذب سرمایه مالی کافی برای تولید انبوه می باشد.در ادامه تصاویری از Febo را مشاهده خواهید کرد.

 


  

94/5/27
11:52 ع

کشاورز انگلیسی

Richard Guy ، کشاورزی 60 ساله است که در منطقه دور افتاده ای در دشت های   Salisbury   جنوب انگلستان زندگی می کند. او سابقا در دهه 1980 میلادی در صنعت IT مشغول به کار بوده است و اکنون دوران بازنشستگی خود را به کشاورزی می گذراند.با اینکه او در این منطقه به نسبت دور از تکنولوژی زندگی می کند ، اما به کل رابطه خود با دنیای مجازی را قطع نکرده است و همچنان به اینترنت دسترسی دارد. اما سرعت ارتباط سرویس ADSL او برایش رضایت بخش نبوده و کار های او را دچار مشکل می کرده است. اما سرانجام بعد از مدتی دست و پنجه نرم کردن با سرعت 1 مگابیت بر ثانیه ای اینترنت خانگی اش ، که به عقیده او دیگر برای دنیای امروز بسیار کند و آهسته است ، راه حلی برای مشکل خود پیدا کرد. او بعد از مدتی متوجه سیگنال 4G اینترنت تلفن همراه خود شد و به این فکر افتاد که شاید بتواند بجای استفاده از ADSL کم سرعت خود ، از اینترنت نسل چهارم موبایل استفاده کند که به مراتب از این تکنولوژی قدیمی پر سرعت تر است. اما مشکل اینجا بود که در خانه روستایی او سیگنال تلفن همراه قدرت کافی را نداشت و نزدیک ترین نقطه با سیگنال مناسب، فاصله زیادی تا خانه او داشت، اما او برای این مشکل نیز راه حلی پیدا کرد.

او بهترین نقطه برای دریافت سیگنال 4G در منطقه خود را پیدا کرد که با خانه او نسبتا فاصله زیادی داشت و سپس سیستم جالبی را برای انتقال این سیگنال به خانه خود طراحی کرد. او تقریبا با کمترین هزینه برای خود یک دکل مخابراتی کوچک درست کرد. همانطور که در تصویر پیداست ، دکل چوبی او از سه بخش مهم تشکیل شده است. در بالای آن یک باتری 12 ولتی قرار دارد که برق سیستم را تامین می کند، در قسمت پایین دو صفحه خورشیدی کوچک قرار دارند که وظیفه شارژ کردن باتری را بر عهده دارند و در قسمت انتهایی نیز آنتن اصلی قرار دارد که یک مودم معمولی 4G است که با باتری 12 ولتی کار میکند. برای محافظت از باتری و مودم نیز ایده ای جالب و در عین حال کم هزینه به کار برده شده است. برای این منظور ، این دو قطعه در جعبه ابزار های ضد آب قرار گرفته اند تا بخوبی از باد و باران در امان باشند. مرحله آخر ، انتقال سیگنال دریافتی به خانه اوست که از قضا فاصله زیادی با این آنتن دارند اما ریچارد فکر اینجایش را نیز کرده است. او آداپتوری را در کنار مودم قرار داده است که سیگنال دریافتی را به طول موج های قابل عبور از فیبر های نوری تبدیل می کند. با این روش ، او سیگنال اینترنت را با استفاده از کابل های ارزان قیمت فیبر نوری تا خانه خود منتقل کرده و از اینترنت پر سرعت 4G به خوبی در خانه خود استفاده می کند. اکنون او بجای سرعت حلزونی قبلی ، چیزی بین 45 تا 69 مگابیت بر ثانیه سرعت دریافت می کند و به عقیده خودش این سرعت از پس همه نیازهایش بخوبی بر خواهد آمد. جالب است بدانید که میانگین سرعت اینترنت در کشور انگلستان 25 مگابیت بر ثانیه است و ریچارد موفق شده است که در منطقه ای دور افتاده به چنین سرعتی دسترسی داشته باشد. او در این باره می گوید ، هیچ کس از یک مرد 60 ساله انتظار نداشت که دست به چنین کاری بزند و فکر نمی کردند که او بتواند موفق شود و وقتی دیدند که سیستم او بخوبی کار میکند واقعا شگفت زده شدند. پس از این موفقیت، ریچارد و همسرش یک شرکت کوچک بنام Agri-Broadband را تاسیس کردند که وظیفه تامین اینترنت پر سرعت برای خانه های روستایی را بر عهده دارد.


  

94/5/22
3:47 ع

دوش گرفتن یکی از لذت بخش‌ترین کارهایی است که یک آدم خسته می‌تواند انجام دهد. پس از برگشتن از سر کار، سفر و همچنین مهمانی، هیچ چیز نمی‌تواند به اندازه یک دوش گرفتن لذت بخش باشد. اما تا حالا با خودتان فکر کرده‌اید که هرکدام از ما که در هفته حداقل 3 بار دوش می‌گیریم، هر بار چقدر آب را هدر می‌دهیم؟ هنگام شامپو زدن، هنگام تراشیدن ریش و خیلی مواقع دیگر، که عملا از آب در حال ریزش از دوش هیچ استفاده‌ای نمی‌کنیم. کاش دوش می‌فهمید که چه موقع باید آب بریزد و چه موقع آن را قطع کند!
اگر از آن افرادی هستید که از لحظه ورودتان به حمام، تا لحظه خروج از آن، شیر آب باز است، این مطلب را بخوانید. دوشی که در زیر می‌بینید، برای شما مناسب است، چرا که با وجود باز بودن از ابتدا تا انتها استحمام، اصلا آب زیادی مصرف نمی‌کند.

سردوش مدرن حمام

می‌خواهم سردوشی به نام Nebia را به شما معرفی کنم، که اگر در مقیاس وسیع تولید شده و به دست همه مردم برسد، واقعا ارزش سرمایه گذاری را خواهد داشت! سردوش مدرن Nebia، می‌تواند مقدار زیادی آب برایتان صرفه جویی کرده و تاثیری چشمگیر بر مبلغ قبض آب‌تان بگذارد. این دوش میزان آب مصرف شده در طول استحمام را بسیار کاهش می‌‌دهد، بدون این که شما را اذیت کند و احساس کنید که آب به اندازه کافی به بدنتان نمی‌رسد. این دوش مدرن، در حمام هر مقدار آب که لازم داشته باشید در اختیارتان خواهد گذاشت، اما فقط مقداری که واقعا لازم است. این دوش علاوه بر جلوگیری از هدر رفتن مقدار بسیار زیادی آب، می‌تواند گرمای آب را هم بسیار خوب نگه دارد و ار اتلاف آن جلوگیری کند. بدین ترتیب، صرفه‌جویی در مصرف انرژی هم به مزایای آن اضافه می‌گردد. Nebia از دوشی الهام گرفته است که قبلا ساخته شده بود و هر واحد آب را با 9 واحد هوای بسیار فشرده ترکیب می‌کرد، که حاصل آن قطراتی اتمیزه بودند. این روش موجب می‌شد که در هر ساعت تنها یک پیمانه آب مصرف شود!
سردوش Nebia نیز از هوا فشرده برای کاهش مصرف آب استفاده می‌کند، اما سیستم به کار رفته در درون Nebia، از مدلی که قبلا ساخته شده و این دوش از آن الهام گرفته‌ است بسیار ساده‌تر است. این سردوش می‌تواند به عنوان یک قطعه در درون دوش‌های کنونی قرار گیرد، که گرچه استفاده از آن‌ها لذت بخش است، اما اسراف زیادی را در پی دارند. حالا با وجود Nebia دیگر آبی هدر نخواهد رفت. تبلیغات شرکت سازنده این قطعه، موجب ایجاد هیجان بسیاری می‌شود، چرا که گفته می‌شود این دوش زیبا می‌تواند مصرف آب را تا بیش از 70% کاهش داده و نسبت به دوش‌های معمولی، 13 برابر هم گرما آب را بهتر حفظ کند.
این دوش توسط افرادی ساخته شده‌ است که در کشورهای پرباران و خرم غربی زندگی می‌کنند. بدون شک ما ایرانیان بیش از خودشان بدان نیاز داریم، چرا که اولا سرانه بارش باران در کشور ما از مقدار متوسط جهانی بسیار کمتر است و سرانه مصرف آب برای هر فرد در کشورمان دو برابر متوسط جهانی است.
امیدواریم پای این وسایل تکنولوژیک هرچه بیشتر به خانه‌های ما باز شده و در حفظ منابع طبیعی کره زمین به ما کمک کند.

 


  

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ        
       

ابزار پرش به بالا